Plugin-uri recomandate pentru WordPress

Plugin-uri recomandate pentru WordPress
  • plugin-uri wordpress
  • plugin wordpress

Plugin-uri WordPress recomandate in crearea site-urilor web.
In primul rand un plugin sau modul reprezinta un soft ce contine un set de functii care pot fi adaugate sau folosite pe un site WordPress. Acestea iti permit sa adaugi noi functionalitati si functii site-ului tau de WordPress.

Avantajele utilizarii plugin-uirlor

– sunt scrise in limbajul de programare PHP;
– aduc functii noi pentru site-ul tau;
– se pot instala/dezinstala usor;
– marea majoritate sunt gratuite;
– permit update automat sau manual periodic.

Plugin-uri WordPress recomandate

Intradevar exista sute de mii de plugin-uri pe care le poti utiliza insa cele mai des intalnite si care intradevar sunt utile pentru un site web sunt cele pe care le vom enumera mai jos in cadrul acestui articol.

1. Contact Form 7 – cel mai des intalnit modul pentru site-urile WordPress. Plugin-ul iti permite modelarea sau crearea dupa preferintele tale a formularelor de contact utilizat in special pentru rubricile de contact.

2. Jetpack – plugin gratuit cee simplifca administrarea site-urilor WordPress, oferind posibilitatea de a monitoriza statisticile vizitatorilor, serviciile de securitate, optimizeaza imaginile si te ajuta sa obtii mai multi vizitatori.

3. Slider Revolution – este un modul pe care va trebui sa-l platesti si iti ofera noi functii pentru slider-ul pe care-l vei crea pentru site-ul tau WordPress.

4. WP Super Cache – un modul foarte util ce te va ajuta sa iti imbunatatesti, performantele site-ului tau. Acest modul generează fișiere html statice din blogul tău dinamic WordPress.

5. Visual Composer Page Builder – este un modul gratuit, care iti permite, cu ajutorul drag&drop, sa creezi pagini web, salvandu-ti foarte mult timp si simplificand procesul de creare a paginii.

6. MailChimp – modul WordPress care iti permite sa adaugi metode de “Sign-up” pe site-ul tau. Acest modul este foarte util, deaorece iti permite sa adaugi subscriberi (abonati) la mailchimp list.

7. Yoast SEO – modulul SEO original pentru WordPress din 2008 cu ajutorul caruia poti optimiza SEO site-ul tau.Cu Yoast SEO primești un set de instrumente solide care te ajută să țintești spre numărul unu în rezultatele de căutare.

De retinut!

Plugin-urile prezentate ceva mai sus, sunt doar o parte din modulele pe care le putem utiliza in constructia paginilor web cu ajutorul WordPress.
Poti gasi in functie de necesitati, diverse plugin-uri gratuite sau cu plata pentru a crea functii extraordinare in site-ul tau WordPress.

2018-06-30T09:23:23+00:00

Leave A Comment

De ce noi?

Descopera simplitatea unui serviciu web performant si optimizat special pentru tine.

Te asteptam

  • creare-site-web.eu
  • +40 767878902
  • office@creare-site-web.eu