Optimizare Seo

Optimizare Seo
Optimizare Seo 2018-06-29T10:11:33+00:00

Optimizarea SEO reprezinta cea mai importanta etapa in constructia unui site. Optimizarea SEO a unui site face posibila aparitia acestuia in primele pagini cu rezultate ale motoarelor de cautare (de ex. Google). Echipa noastra, construieste website-uri pe platforma CMS WordPress, apoi le optimizăm SEO astfel încât să ajungă în primele pagini ale motoarelor de căutare (Google, Yahoo, Bing etc).

Optimizare SEO on-page

In cadrul acestei etape vom parcurge toate elementele din site precum: conţinut, titlu, descrieri, imagini, url, link-uri.

 1. Optimizare Titlul pagina/articole :  va trebui sa avem un titlu  unic cu maxim 60 caractere, avand cuvântul cheie la început;
 2. Meta descrierile: optimizarea descrieri unei pagini face referire la realizarea unei descrieri unice in care obligatoriu regasim cuvantul cheie pentru care facem optimizarea;
 3. Optimizarea linkurilor: in mod obligatoriu va contine cuvantul cheie pentru care facem optimizare;
 4. Optimizarea imaginilor reprezinta un element important pentru structura site-ului in sine;
 5. Optimizare continut pagina/articole: Include crearea de continut unic, folosirea subtitluri (h2, h3, h4) , o legatura interna implicit o legatura externa;
 6. Optimizare fisiere Css, Js, imagini, etc. pentru a deschide rapid pagina web.

Optimizarea SEO Off Page

După ce ne-am ocupat de optimizarea tehnică și cea On Page, trebuie să atragem link-uri către site-ul nostru, link-uri utile pentru a dezvolta si promova site-ul nostru. Va trebui sa atragem link-uri de calitate de pe site-uri bine clasate și bine văzute.

 1. Social Media Engagement – prezenta in retelele sociale este necesara pentru a atrage clienti sau vizitatori;
 2. Blogging – Prezenta unui blog pe site-ul nostru atrage public astfel poti promova afacerea ta pe blog.
 3. Video sharing – Putem dezvolta video-uri legata de activitatea noastra astfel incat totul devine mai interesant pentru publicul nostru tinta.
 4.  Image sharing – Publica imagini despre afacerea ta, echipa ta sau produsele tale astfel incat poti atrage clienti spre tine.

Cum facem optimizare SEO pentru tine

 1.  Analiza domeniu de activitate
 2.  Analiza cuvinte cheie/competitori
 3.  Creare site reprezentativ
 4.  Creare continut pentru domeniul de activitate
 5.  Optimizare continut SEO
 6.  Optimizare pe cuvintele cheie alese

Consultanta specializata pentru analiza potentialului afacerii dumneavoastra in mediul online. Analiza se va face obligatoriu inaintea inceperii proiectului.

Implementam  cele mai bune si eficiente strategii pentru a obtine rezultate optime in motoarele de cautare pentru site-ul dumneavoastra.

Cuvintele cheie  pentru care vom face SEO vor fi  in stransa legatura cu site-ul tau astfel incat sa construim eficient un website modern, optimizat CORECT.

Dincolo de cuvinte rezultatele obtinute de echipa noastra pentru site-urile realizate pana in prezent dovedesc faptul ca, implementam cu strictete cele mai bune optiuni SEO pentru site-urile create de noi.

Vanzariburete.ro

Optimizare SEO

Optimizare realizata de echipa noastra

Cuvantul cheie pentru care s-a facut optimizarea intregului site: „burete”.
Tinta proiectului, afisare in prima pagina pe cuvantul cheie ales de client.

Analiza cuvintelor cheie pe care vom face optimizarea SEO se verifică în keyword planner, pentru a vedea volumul de interogări pe expresia sau expresiile dorite.

optimizare seo

Consultanta specializata GRATUITA

Suna ACUM! +40 767 878 902

De ce noi?

Descopera simplitatea unui serviciu web performant si optimizat special pentru tine.

Te asteptam

 • creare-site-web.eu
 • +40 767878902
 • office@creare-site-web.eu