Contact 2018-08-28T10:07:33+00:00

Sa ne cunoastem.

Suntem gata sa va oferim informatii cu privire la serviciile oferite de grupul nostru.  Consultanta specializata GRATUITA pentru proiectul tau online.

Numele tău (obligatoriu)
Emailul tău (obligatoriu)
Subiect
Telefonul tău (obligatoriu)
Mesajul tău

Dacă faceţi o solicitare folosind website-ul nostru, vă cerem o serie de informaţii pe care le completaţi in mod direct, cum ar fi numele, numărul de telefon şi alte informaţii relevante pentru identificarea solicitării dumneavoastră.

FAQs.

Raspundem mai jos la cateva din intrebarile de baza pe care cu siguranta va ganditi sa ni le adresa-ti atunci cand doriti sa aveti proriul dumneavoastra website.

Primul pas in aceasta directie este acela de a lua legatura cu noi. Va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru a porni la drum in mediul online, oferindu-va cele mai bune solutii pentru tipul dumneavoastra de afacere.

Suntem aici sa lucram cu drag pentru dumneavoastra astfel incat proiectul dorit sa arate exact asa cum veti dori dumneavoastra.

Costul unui site nou este determinat de mai multi factori cum ar fi: numarul de pagini, gradul de interactiune cu vizitatorii sau daca veti vinde produse online, va depinde foarte mult de complexitatea magazinului online. Am creat rubrica PRETURi pentru a estima pretul de la care ar putea pleca un site.

DA, detinem servere de ultima generatie, cu tehnologie hardware performanta, menita sa confere rapiditate in exploatare pentru orice tip  de site.

Cu siguranta va fi sigur atat pentru tine cat si pentru utilizatorii care vor accesa site-ul respeciv. Realizam updateuri periodice pentru softurile cu care lucram astfel incat siguranta proiectului  sa fie garantata.

Totul va depinde de dumneavoastra daca aveti cunostintele necesare sa modificati sau sa adaugati anumite informatii pe site-ul dumneavostra. De obicei furnizam un sistem online de management al continutului, insa pentru site-urile mici indicat ar fi sa le actualizam noi.

In acest caz depinde de complexitatea proiectului. Un site de prezentare poate fi gata in maxim 7  – 14 zile sau pentru anumite urgente se poate lucra NON stop la continut.

Oferim garantie pentru toate proiectele finalizate astfel incat site-ul dumneavoastra sa functioneze corect oricand este accesat. Suportul este gratuit oricand ni-l solicitati.

DA. Toate site-urile realizate de noi sunt compatibile cu orice dispozitiv media (tableta, telefon, laptop, deskop)

DA. Oricand aveti nevoie de serviciile noastre suntem aici pentru dumeneavoastra. Oferim mentenanta pe baza de abonament sau chiar gratuit in unele cazuri.

Ai intrebari?
Intra acum in legatura cu noi.

De ce noi?

Descopera simplitatea unui serviciu web performant si optimizat special pentru tine.

Te asteptam

  • creare-site-web.eu
  • +40 767878902
  • office@creare-site-web.eu