Cat costa un site realizat pe platforma WordPress

Cat costa un site realizat pe platforma WordPress
  • cat costa un site wordpress

Cat costa un site pe platforma WordPress?
O intrebare la care vom raspunde detaliat in cadrul acestui articol pe care-l vom dezvolta speram pe intelesul fiecaruia.

Ce este WordPress?

WordPress este o platformă de tip open source (sursa deschisa) cu ajutorul careia poti construi un site web. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.
Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri create de către comunitate cu ajutorul carora poti modifica design-ul site-urilor realizate sau poti aduce functionalitati noi pe site.

Cat costa un site creat in WordPress

In primul rand platforma WordPress iti faciliteaza accesul in mediul online in mod gratuit.  Poti descarca ultima versiune in mod gratuit direct de pe site-ul  oficial wordpress.org.

In cazul in care doresti sa iti faci un blog wordpress, reprezinta solutia optima pentru tine atunci cand esti la inceput si nu stii foarte mare lucru. Comunitatea WordPress este una foarte mare si ofera raspunsuri la aproape toate intrebarile.
In momentul in care doresti sa dezvolti un site de succes pe platforma WordPress atunci este necesar sa apelezi la o firma specializata.

Iata costurile reale ale unui site construit pe WordPress

Domeniu web

In primul rand inregistrarea domeniului web reprezinta primul pas si primul cost.
Costurile in acest caz variaza in functie de extensia aleasa si de firma care va inregistra domeniul pentru tine. De obicei domeniile cu extensia .ro au un pret de achizitie in general de 8,99 euro pe an.

Gazduirea web

Odata inregistrat domeniul web, avem nevoie de gazduirea site-ului nostru.
In acest caz ofertele sunt foarte variate si pornesc de la 1 euro pe luna ajungand la 5 euro, 10 euro pe luna sau chiar mai mult.
In functie de tipul site-ului vom alege pachetul de gazduire web.
Va recomandam sa va orientati catre o gazduire web ce iti ofera resurse hardware performante astfel incat site-ul tau sa aiba stabilitate si o accesare usoara.

Crearea site-ului propriu zis

In acest caz abordarea este diferita de la o firma la alata. Pretul unui site creat in WordPress variaza in functie de complexitatea site-ului, a functiilor implementate in site si a marimi site-ului.
Pretul unui site de prezentare pentru o firma, servicii, etc. porneste in unele cazuri de la 500 de lei ajungand la sume ce depasesc 1500 lei.
In momentul in care doriti un site de prezentare analizati cu atentie ce implica costul respectiv. Un cost redus poate sa nu iti ofera anumite functii din site sau chiar sa nu iti ofera minimul necesar pentru un site in toata regula (ex: optimizare seo, aplicatii instalate, etc).
In cazul in care doresti un design profesional costul unui templates (tematica site) profesional variaza de la 45 de euro la 60 de euro.

Serviciul de administrare si mentenanta site

Odata ce avem site-ul va trebui sa luam in calcul si intretinerea lui astfel incat sa ne confere succesul proiectului in timp. Preturile de administrare site variaza foarte mult si depind de modul in care se face administrarea. Sumele pleaca de la 50 de euro pe luna ajungand la 250 de euro pe luna in special pentru magazinele online.

Ce iti oferim noi?

  • Consultanta specializata WordPress
  • Creare site pe platforma WordPress
  • Gazduire web cu resurse garantate
  • Optimizare SEo, performanta site
  • Intretinere si administare site.

Cat costa un site la noi?

Un site de prezentare realizat profesional, incluzand toate optimizarile necesare pentru performanta in mediul online porneste de la 800 de lei pentru un pachet standart. Oferim suport 24/7 si avem oferte si promotii pentru clientii nostrii in functie de proiectele realizate cu noi.

2018-06-29T11:49:19+00:00

Leave A Comment

De ce noi?

Descopera simplitatea unui serviciu web performant si optimizat special pentru tine.

Te asteptam

  • creare-site-web.eu
  • +40 767878902
  • office@creare-site-web.eu